Graszoden

Behoefte aan een strak en nieuw gazon? Onze graszoden zijn afkomstig van een kweker uit Brabant met jarenlange ervaring in grasmatten leggen. Zij leveren aan organisaties en particulieren over heel de wereld. De Brabantse graszoden zijn onder andere te vinden bij grote sportvelden, zoals in het stadion van Ajax. Kortom kwalitatief goede graszoden die wij met trots leggen.

Graszoden zijn kant en klare grasmatten die gemakkelijk en snel te plaatsen zijn, zo kunt u na enkele weken al intensief gebruik maken van uw nieuwe gazon!

Waarom graszoden van De Graskoning?

Voor ons is niets belangrijker in een tuin dan een mooi gezond gazon. De Graskoning heeft al veel projecten gerealiseerd in regio Doetinchem en omgeving, bekijk ons portfolio hier. Onze specialiteiten zijn:

  • Topkwaliteit graszoden
  • Grasmatten worden gelegd met behulp van specialistisch gereedschap
  • Geen last van afval, wij nemen het mee
  • Binnen 24 uur een offerte

Gazon onderhoud

Wanneer uw nieuwe en onkruidvrije gazon net is aangelegd, is onderhoud heel belangrijk. Goed onderhoud vergt kennis maar vooral tijd. De Graskoning is gespecialiseerd in de aanleg en onderhoud van het gazon. Wilt u het onderhoud liever uit handen geven? Dat kan! Wij kunnen eenmalig uw gazon onderhouden, maar u kunt ook kiezen voor een onderhoudsabonnement. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Graszoden kopen

Wilt u graszoden kopen of uw oude gazon laten verwijderen? Onze tarieven zijn gebaseerd op het aantal vierkante meters van het gazon. Wilt u liever een offerte ontvangen voor het vervangen en/of aanleggen van uw gazon? Neem dan contact met ons op!